Mission Club

Maak kennis met de Dutch Design Foundation Mission Club

De Mission Club is het netwerk waar ontwerpers en organisaties elkaar ontmoeten. Hier wordt kennis en ervaring gedeeld over de inzet van probleemoplossend ontwerpkracht binnen bedrijven, instituten, overheidsinstanties en meer. Het resultaat is meer creatief oplossingsvermogen bij urgente en complexe vraagstukken.

De maatschappelijke opgaven waar we als samenleving voor staan zijn groot. Ze vragen om fundamentele systeemveranderingen. Daarvoor is samenwerking nodig met partijen die impact kunnen maken op dat systeem. En die de ambitie hebben om met inzet van ontwerpkracht, de grote maatschappelijke opgaven aan te pakken. De Mission Club brengt deze partijen en ontwerpers samen. Om allianties te smeden waarin ontwerpkracht de weg vooruit is.

Voor wie is de Mission Club?

De Mission Club is voor de pioniers die verandering in hun organisatie omarmen, voor degenen die de uitdagingen durven aan te gaan.

Enerzijds komen die voort uit bestaande en potentiële partners en het netwerk van Dutch Design Foundation, Dutch Design Week, What if Lab en World Design Embassies. Anderzijds sluiten ontwerpers uit ons netwerk met waardevolle ervaring aan. Hierdoor is er een 50/50 balans tussen organisaties en designers.

Sluit aan bij de Mission Club

Het jaarprogramma

Het programma bestaat uit vier bijeenkomsten gedurende het jaar en is online het hele jaar door te vinden. Bovendien werkt het altijd op een persoonlijke manier en op ieder moment. Het netwerk dat we in de afgelopen 22 jaar hebben opgebouwd in de ontwerpgemeenschap is een waardevolle bron en vormt hiervoor de basis.

De jaaragenda

Donderdag 28 maart 2024 Eindhoven meeting
Donderdag 27 juni 2024 Amsterdam meeting
Dinsdag 3 september 2024 Rotterdam meeting
Donderdag 24 oktober 2024 Dutch Design Week

Aansluiten bij de Mission Club?

De Mission Club is een nieuw initiatief van Dutch Design Foundation. We kunnen de Mission Club alleen opbouwen met gedreven organisaties en ontwerpers die de waarde van ontwerpkracht erkennen en hun betrokkenheid tonen door tijd, inzet en budget te investeren.

Sluit aan bij de Mission Club

Neem contact met ons op

We vertellen u graag meer over de Mission Club en wat het voor u en voor uw organisatie kan betekenen.

Contactpersoon:
Marga Groot Zwaaftink
Senior Accountmanager Partnerships

+31 6 234 66 473 / missionclub@dutchdesignfoundation.com

Labels