Mission Club – Aanmelden

Sluit aan bij de Dutch Design Foundation Mission Club

De Mission Club is een nieuw initiatief van Dutch Design Foundation. We kunnen de Mission Club alleen opbouwen met gedreven organisaties en ontwerpers die de waarde van ontwerpkracht erkennen en hun betrokkenheid tonen door tijd, inzet en budget te investeren.

Neem contact met ons op

We vertellen u graag meer over de Mission Club en wat het voor u en voor uw organisatie kan betekenen.

Contactpersoon:
Marga Groot Zwaaftink
Senior Accountmanager Partnerships

+31 6 234 66 473 / missionclub@dutchdesignfoundation.com

Meld u direct aan

Wilt u zich direct aanmelden? Sluit aan bij de Mission Club door onderstaand formulier in te vullen. Na verzending ontvangt u van ons de factuur als bewijs van aanmelding. Dat is de reden waarom wij u om een IBAN en KvK nummer vragen.

Aanmeldproces

Sluit u met uw organisatie aan bij de Mission Club? Het aanmeldproces bestaat uit verschillende stappen:

Eerste meeting

Deze online meeting is een kennismaking. Samen verkennen we waar de kansen en toegevoegde waarde van de DDF Mission Club voor uw organisatie liggen.

Afstemming

Onze samenwerking gaat van start: u wordt DDF Mission Club participant voor een jaar. Aanmelden doet u via het bovenstaande formulier.

Voor organisaties die zich voor een jaar willen aansluiten, vragen wij een bijdrage van € 5.000,- exclusief btw. Een deelname aan de Mission Club omvat:

  • Deelname aan de Mission Club voor twee personen van uw organisatie
  • Jaarlijks vier Mission Club bijeenkomsten met een deelname voor twee personen
  • Vier reguliere tickets en vier PRO tickets voor Dutch Design Week 2024
  • Een twee uur durende design tour voor tien personen langs diverse design studio’s tijdens Dutch Design Week 2024
  • Help mee om talentvolle ontwerpers te ondersteunen bij aanwezigheid op Dutch Design Week 2024
  • Toegang tot alle bijeenkomsten van World Design Embassies
  • Maak gebruik van de Mission Club als vraagbaak om in contact te komen met sprekers over design voor interne of externe bijeenkomsten van uw organisatie

Intake

Een van onze designers Dries van Wagenberg of Justine Kontou gaat met u aan de slag. Welke thema’s of vraagstukken spelen er binnen uw organisatie die om designkracht vragen?

Bijeenkomsten

Gedurende een eerste bijeenkomst stellen we nieuwe participanten voor en introduceren we de vraagstukken die spelen. Vervolgens gaan we aan de slag. Door organisaties en designers samen te brengen rondom inhoudelijke thema’s, bevorderen we kennisdeling, leggen we verbindingen en faciliteren we de dialoog.

De jaaragenda
Maart 2024 Eindhoven meeting
Juni 2024 Amsterdam meeting
September 2024 Rotterdam meeting
Oktober 2024 Dutch Design Week

Vervolg

Niet alleen tijdens de vier live bijeenkomsten maar ook online wordt kennis gedeeld, altijd op een persoonlijke manier, op elk moment. We houden contact over actiepunten en verbindingen waarmee wij u kunnen ondersteunen. Het enorme netwerk dat we in 23 jaar hebben opgebouwd binnen de ontwerpgemeenschap vormt een waardevolle bron en basis hiervoor.

Labels