Nieuws

De eerste namen van DDW Music Festival 2019 zijn bekend!

DDW Music Festival by Max Kneefel
DDW Music Festival ©Max Kneefel
Nieuws
25 september, 2019
Artikel

Elk jaar in Oktober maakt Dutch Design Week (DDW) van Eindhoven het bruisende hart van ontwerp. Met het hosten van DDW Music Festival voegt Effenaar hier een kloppende hartslag aan toe. Dit festival brengt een aanstekelijke beat naar DDW met events en feesten verspreid over de hele stad.

Line-up

Verwacht energieke live optredens van bands en DJ’s in verschillende muziekstijlen en op onverwachte locaties. Ontdek nieuw talent of ga naar een bekende naam.

DDW Music Festival heeft ook dit jaar weer een stevige line-up met optredens van Amy Root, Automatic, Chackie Jam, Cry, Do Nothing, Emma Mc Grath, Far Caspian, Gnoomes Heavy Lungs, Jan Verstraeten, Kolonel DJafaar, Kosmo Sound, Mk. Gee, Patawawa, Sheer Mag, SHHT, Someone, Ted Jasper, Tessa Dixson, Wally A$M, Wasuremono, Wooze, Yallah! Yallah!, Yellowstraps.

De komende dagen worden hier nog meer dan 40 namen aan toegevoegd.

Specials!

Net als elk jaar zijn er ook weer een aantal specials. Op zondag 20 oktober zal Rico & Sticks het podium in vuur en vlam zetten met Nederlandse HipHop en op vrijdag 25 oktober is het de beurt aan Altın Gün + Yin Yin met hun funky retro muziek.

Tickets

De pre-sale is begonnen en DDW Music Festival tickets zijn hier te koop voor 33,- euro (incl. service kosten). Je festivalbandje geeft je toegang tot de feestjes, optredens en locaties van DDW Music Festival (exclusief de DDW Music Specials). Een los ticket voor avond is te koop aan de deur voor 10 euro.

Let op: dit ticket is niet geldig voor de activiteiten en exposities van Dutch Design Week.

Labels