Nieuws

Het startpunt van nieuwe wegen

Nieuws
11 november, 2022
Artikel

Open oproep Driving Dutch Design en nieuw in 2023: DDW/D!

Word jij één van onze Drivers in 2023?

Ben jij al een paar jaar bezig met je creatieve onderneming? En wil jij, samen met andere talentvolle ontwerpers, de grenzen van je ondernemerschap verleggen? Dan zoeken wij naar jou! Als driver sta je open om meer focus te brengen binnen jouw creatieve onderneming. Hierbij investeer je gemiddeld één dag per week, van februari tot en met november 2023.

Wij nodigen nadrukkelijk ontwerpers met verschillende achtergronden in cultuur én ontwerpdisciplines om aan te melden.

Programma

Het programma van Driving Dutch Design (DDD) bestaat uit een serie masterclasses op het gebied van ondernemen, een individueel mentortraject én twee optionele tracks: DDW/D en DDW/C. Deelnemers aan DDW/D worden begeleid bij het ontwikkelen van een individueel aanbod, ofwel een deliverable, voor Dutch Design Week (DDW). Bij DDW/C staat de collectieve publiciteit tijdens DDW centraal.

Deadline

Geïnteresseerd? Meld je dan vóór 29 november 2022 aan voor DDD! Kijk voor meer informatie over het programma en aanmelden op drivingdutchdesign.nl

Nieuw in 2023: DDW/D

Naast het reguliere programma komen we in 2023 met iets nieuws: DDW/D. Deelnemers aan DDW/D worden begeleid bij het ontwikkelen van een individueel aanbod voor DDW. Samen met anderen verken je de mogelijkheden voor een succesvolle deelname aan DDW. De ontwikkeling van DDW/D is nog in volle gang. We starten in maart 2023 met de eerste van de zes bijeenkomsten. Wil je hierover op de hoogte blijven? Stuur dan een e-mail naar katja@dutchdesignfoundation.com.

Lees hier meer over DDD!

Driving Dutch Design is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van BNO, Dutch Design Foundation en Stichting Stokroos dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het creatief ondernemerschap.

Labels