Nieuws

Meld je aan voor Driving Dutch Design 2022!

DDD21 deelnemers
Foto: Michele Bergsma
Nieuws
4 november, 2021
Artikel

Verleg de grenzen van je ondernemerschap, samen met andere talentvolle ontwerpers die ook al iets verder zijn in hun carrière. Sta jij open om serieus aan de slag met jouw creatieve onderneming? Lijkt het je leuk om tijdens een intensief traject samen met anderen toe te werken naar Dutch Design Week 2022? En ben je bereid hier gemiddeld minimaal één dag per week in te investeren? Meld je dan nu aan!

Aanmelden en selectie

De deadline om je in te schrijven is woensdag 17 november 2021. Naast je contactgegevens vragen we je naar je motivatie en werk. Verder ga je akkoord met de deelnemersvoorwaarden. Katja Lucas (DDF) en Patrick Aarts Sen (BNO) nemen alle aanmeldingen zorgvuldig door en maken een voorselectie. Zit je daar bij? Dan nodigen we je uit voor een gesprek op 1 of op 2 december.

Na deze kennismaking bepalen we de uiteindelijke selectie. Heb je je aangemeld? Dan hoor je uiterlijk 10 december van ons of je in 2022 kunt starten. Februari 2022 maken we de nieuwe lichting Drivers bekend. Samen werk je dan als een agency in Bureau DDD naar het ultieme evenement, DDW 2022.

Kosten

Deelnemers betalen €375. Werken jullie samen, dan betaal je €200 per extra persoon. Deze bedragen zijn exclusief btw. Drivers zijn verder zelf verantwoordelijk voor reis- en out-of-pocketkosten én de bijdrage aan Bureau DDD ter voorbereiding op DDW.

Meld je aan via de website van Driving Dutch Design.  Lees meer over de DDW-expositie van de Drivers van 2021 en bekijk ook hun website!

Over Driving Dutch Design

Driving Dutch Design is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van ABN AMRO, BNO en Dutch Design Foundation, dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het ondernemerschap.

Labels