Nieuws

Meld je aan voor masterclass Boost your Business!

Foto: Max Kneefel
Nieuws
30 november, 2021
Artikel

Dutch Design Foundation en Keep an Eye Foundation bundelen hun krachten en geven zowel ontwerpstudio’s als ontwerpers de kans om hun zakelijke vaardigheden te ontwikkelen in een speciale masterclass: Boost your Business | Personal Branding.

Deze masterclass helpt ontwerpers een sterk persoonlijk merk te bouwen, waardoor zij succesvol kunnen ondernemen. Ben jij in 2012 of later afgestudeerd? Meld je dan nu aan voor Boost your Business. Stuur een korte mail met informatie over jezelf, je motivatie en je verwachtingen van de masterclass naar frederiek@dutchdesignfoundation.com.

Ik meld me aan!

Programma

Deze gratis masterclass bestaat uit 2 dagdelen in februari en juni, en vindt plaats in Amsterdam. Schrijf je je in? Dan verwachten we dat je bij beide sessies aanwezig bent.

17 februari
09.30 – 10.00 | walk-in
10.00 – 10.30 | Inspirator Talk Lotte Bloem
10.30 – 11:00 | Inspirator Talk Evelien Reich
11:00 – 11:15 | Break
11.15 – 12.15 | Motivator Talk Nancy Poleon
12:15 – 13:00 | Lunch

Deel 1 – Personal Branding

In deel 1 spreken 3 vooraanstaande vrouwen over hoe een sterk persoonlijk merk je verder brengt.

Lotte Bloem is Strategy Lead & Brand Manager bij Verve Agency en helpt merken met het veranderen van hun imago.

Evelien Reich is hoofdredacteur van ELLE Decoration in Nederland en heeft meer dan 20 jaar ervaring in styling, redactie en het uitgeversvak.

Deze vrouwen vertellen over hun aanpak. Wat is personal branding en waar zie je dat in terug? Hoe werk je aan je eigen merk en hoe doe je dat voor opdrachtgevers? Hoe vertaal je jouw persoonlijke merk door in je online content?

Keynote: Nancy Poleon
Voordat Nancy Poleon in 2014 BrandedU startte, werkte ze als marketingmanager voor BMG in Londen om artiesten als Britney Spears, Alicia Keys en Pink te helpen. Met die ervaring ontwikkelde ze vervolgens een unieke personal branding methode voor vrouwen, die gebaseerd is op het stimuleren van authentiek gedrag. Nancy weet als geen ander dat een sterk persoonlijk merk je als vrouw verder kan helpen in je carrière.

Deel 2 – Reflectie & Netwerken

Na 4 maanden komen alle deelnemers van de masterclass nogmaals samen. We bespreken met elkaar wat we hebben gedaan na het eerste deel. Hoe hebben we gewerkt aan onze personal branding? Wat werkt en wat niet? Daarnaast schuiven verschillende experts aan om verder te praten over het onderwerp. Wie dit zijn maken we op een ander moment bekend.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Mail naar frederiek@dutchdesignfoundation.com

Labels