Nieuws

Nynke Tromp aangesteld als programmamanager PONT

Nieuws
23 januari, 2024
Artikel

Met trots kondigen wij aan dat Nynke Tromp is benoemd tot programmamanager van De Publieke Ontwerppraktijk (PONT). Nynke, momenteel werkzaam als associate professor Social Design & Behaviour Change aan de TU Delft, zal de komende drie jaar leiding geven aan het opzetten van een infrastructuur om de ontwerppraktijk voor maatschappelijke opgaven te versterken.

Met haar uitgebreide achtergrond als associate professor, als directeur van het MSc-programma Design for Interaction, en als medeoprichter van het Systemic Design Lab en Redesigning Psychiatry, voegt Tromp waardevolle expertise toe aan PONT. Naast haar academische functies maakt ze deel uit van de redactieraad van Social Design Showdown en is ze lid van de commissie Social Design bij Stimuleringsfonds. Deze diversiteit aan ervaringen illustreert haar brede betrokkenheid bij het veld.

Nynke Tromp: “Na ruim 15 jaar het social design vakgebied te hebben ontwikkeld en aangejaagd vanuit een wetenschappelijke positie, zie ik nu kans om meer impact te maken in de praktijk.” 

In de komende tijd zal het PONT programmateam, in samenwerking met Tromp, verder worden samengesteld. Binnenkort wordt meer informatie over de aanvullende rollen gedeeld via deze website.

Labels