Nieuws

Nu te zien in het Evoluon: Eindhoven Design District Expo

Nieuws
21 april, 2023
Artikel

Heb je de Eindhoven Design District-expositie tijdens Dutch Design Week gemist? Geen probleem! De expositie is na zijn standplaats in het gemeentehuis nu te bewonderen op zijn tweede locatie, namelijk in het Evoluon!

Laat je inspireren door de vele talentvolle ontwerpers uit de stad en bewonder de bijzondere ontwerpen die daar worden tentoongesteld. Het Evoluon is een iconische locatie in Eindhoven en biedt de perfecte setting om deze expositie te presenteren.

Eindhoven Design District is een initiatief van Gemeente Eindhoven, Eindhoven365 en Dutch Design Foundation (DDF). Het doel van dit project is om design in de stad nog zichtbaarder en beleefbaarder te maken en om de vele talentvolle ontwerpers in de stad in de spotlights te zetten.

Onder de noemer Eindhoven Design District maken Eindhoven365, gemeente Eindhoven en DDF design zichtbaar en beleefbaar. De expositie brengt je langs ‘verborgen’ ontwerpplekken, zoals de vele creatieve broedplaatsen in de stad. En langs stedelijke ontwikkelingen, waarbij je vaak niet eens doorhebt dat er een ontwerper aan te pas kwam.

De expositie in het Evoluon is zonder toegangskaartje te bezoeken. Openingstijden zijn dinsdag tot zaterdag van 10.00 – 17.00 uur en zondag van 12.00 – 17.00 uur.

Wil je meer weten over dit project? Bezoek dan eindhovendesigndistrict.com.

Adres Evoluon

Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

Labels