Nieuws

Open Call: Driving Dutch Design 2020

Driving Dutch Design 2019 © Oscar Vinck
Driving Dutch Design 2019 © Oscar Vinck
Nieuws
19 november, 2019
Artikel

Ontwerpers opgelet! Voor de achtste editie van het succesvolle programma Driving Dutch Design (DDD) zijn we opzoek naar een nieuwe lichting gemotiveerde ‘Drivers’.
Wil jij jouw onderneming naar een volgend niveau brengen? Meld je dan voor 11 december 2019 aan en wie weet wordt jij geselecteerd!

Vanaf januari volgend jaar starten we met een gloednieuwe editie van het succesvolle programma Driving Dutch Design (DDD), georganiseerd door ABN AMRO, Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers (BNO) en Dutch Design Foundation (DDF). DDD staat bekend als de katalysator voor talentvolle, creatieve ondernemers en we zijn opzoek naar de nieuwe lichting!

Wat ga je doen als Driver? Vanaf april volg je samen met de andere Drivers masterclasses op het gebied van profilering, financiering, bedrijfsvoering, presentatie en communicatie. Ook ontwikkel je je op persoonlijk vlak samen met een ABN AMRO-coach. Het traject loopt tot en met oktober met als afsluiter het zowel collectief als individueel presenteren van het eindresultaat op Dutch Design Week.

Je kunt je tot 11 december 2019 aanmelden via de volgende link: Driving Dutch Design 2020.

Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Katja Lucas. Voor meer informatie over het programma, klik hier.

Drivers of 2019 © Oscar Vinck Drivers of 2019 © Oscar Vinck
Labels