Nieuws

Word jij één van onze Drivers in 2024?

Nieuws
1 september, 2023
Artikel

Sta je open om serieus aan de slag te gaan met jouw creatieve onderneming? Wil je meer focus aanbrengen? Wil je samen met andere talentvolle ontwerpers de grenzen van je ondernemerschap verleggen? En kun je hier van februari tot en met november 2024 gemiddeld één dag per week in investeren? Meld je dan nu aan voor Driving Dutch Design!

Driving Dutch Design (DDD) is hét professionaliserings- en netwerkprogramma van Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers, Dutch Design Foundation en Stichting Stokroos dat gedreven ontwerpers op weg helpt in de wereld van het creatief ondernemerschap.

Dankzij DDD kan ik mijn horizon weer verbreden, nieuwe doelen stellen, zelfverzekerd onderhandelen en de balans hervinden tussen commerciële projecten en passieprojecten. – Djenné Fila, Driver ’21

Programma

Het programma van Driving Dutch Design bestaat uit een serie gezamenlijk te volgen masterclasses op het gebied van ondernemen, een individueel mentortraject én – voor wie dat wil – keuze uit twee tracks: Dutch Design Week/Deliverable (DDW/D) en Dutch Design Week/Campaign (DDW/C). Deelnemers aan DDW/D worden begeleid bij het ontwikkelen van een individueel aanbod, of deliverable, voor Dutch Design Week. Bij DDW/C staat de gezamenlijke campagne tijdens DDW centraal. De inhoud van dit onderdeel van het programma wordt samen met de deelnemers vastgesteld.

Aanmelden

Meld je nu aan voor Driving Dutch Design! De deadline om je in te schrijven is zondag 26 november 2023. Het DDD team hoort graag wie jij bent en wat jou bezighoudt. Naast je contactgegevens en opleiding vragen we je ook naar je werk en motivatie. Je vindt alle informatie over aanmelden en het programma op de website van Driving Dutch Design.

Labels