Nieuws

Call for Entries DDW22 is open!

Nieuws
11 april, 2022
Artikel

Het is zover! De Call for Entries voor Dutch Design Week 2022 (DDW22) is geopend. Van 22 tot en met 30 oktober staat Eindhoven volledig in het teken van ontwerp. Verspreid door heel Eindhoven vind je bijzondere designprojecten en evenementen. En wie weet maak jij daar onderdeel van uit!

Aanmeldproces

Schrijf je nu in! Er zijn 3 stappen in het aanmeldproces. Uitgebreide uitleg over deze stappen en meer informatie over het aanmeldproces vind je op de deelnemerspagina. Vanaf 1 juli sluit de mogelijkheid om je aan te melden. Start dus op tijd met jouw aanmelding via Mijn DDW. Heb je nog geen account? Maak er dan eerst eentje aan.

Selectiecriteria

DDW is er voor ontwerpers met alle mogelijke achtergronden en wil als evenement een breed beeld geven van het ontwerpveld en realistisch weergeven wat er speelt in de maatschappij. Dit diverse, inclusieve beeld moet terugkomen in het programma van DDW. Iets waarmee het vierkoppige programmateam aan de slag gaat bij de beoordeling van alle aanmeldingen. Daarnaast toetst het programmateam aanmeldingen aan de hand van diverse kwaliteitseisen. Bekijk de selectiecriteria.

Labels