Nieuws

DDA-winnaars op bezoek bij de Koning

Uitblinkerslunch in Paleis Noordeinde ©RVD / Jeroen van der Meyde
Uitblinkerslunch in Paleis Noordeinde ©RVD / Jeroen van der Meyde
Nieuws
8 november, 2019
Artikel

Ter gelegenheid van de jaarlijkse Koninklijke Uitblinkerslunch nodigen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima Nederlanders uit die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. In het geval van Simone Post en Peter van de Water was dit het winnen van een Dutch Design Award.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nodigden Dutch Design Awards (DDA) winnaars Simone Post en Peter van de Water uit voor de eervolle Uitblinkerslunch in Paleis Noordeinde. Simone Post (winnaar in de categorie Young Designer) en Peter van de Water (met Gipsen winnaar in de categorie Product) waren donderdag 7 november te gast in Paleis Noordeinde.

Het winnen van een Dutch Design Award is een hele prestatie. Belangrijke criteria zijn dat de ontwerper zich op meerdere vlakken dient te onderscheiden: op de eerste plaats door relevantie en impact, maar ook door de mate waarin het zich verhoudt tot het eigen vakgebied. Van nieuwe cross-overs en samenwerkingen, tot vakmanschap en materialisatie, tot een prikkelende aanpak of aantrekkelijke vorm.

Kijk voor meer informatie op de website van DDA.

Labels